Lite blandat

Går ju sådär med uppdateringarna här på bloggen, men här kommer lite blandade kort från dagarna som gått.







Syskonkärlek <3



Arvid går o går hela tiden utmed alla möbler, väggar, men än har han inte vågat sig på att släppa även om jag egentligen tror att han är redo för att göra det.

På öppna förskolan med Sagas nygjordaprinsess krona


Pyssel

Saga är en riktig pyssel tjej, det första hon vill göra när hon kommer upp på morgnarna är att pärla eller puzzla, att leka med lera står också högt på önskelistan.
Hon är riktigt duktig på att lägga pärlor och uthållig med att lägga klart hela pärlplattan. Idag när jag kom och skulle hämta henne på dagis så satt hon och pärlade, hennes fröknar sa just det också att hon har ett enormt tålamod, de flesta av de andra barnen lägger en rad sen tröttnar de medans Saga kan sitta och pärla klart hela på en gång.

Idag var jag iväg och köpte ett par nya puzzel till henne, köpte ett med lite fler bitar. Innan har hon lagt puzzel med max sex bitar men jag har tyckt att det verkat för enkelt så idag köpte jag ett med tolv bitar. Hon tyckte det var litre klurigt första gången så jag fick sitta med så att vi lade det tillsammans, men när hon väl kommit underfund med det så puzzlade hon det som att hon aldrig gjort något annat. Vår duktiga lilla tös!







Arvid och jag har idag varit själva på öpnna förskolan, på tisdagar är det bara för bebisar. Arvid var bland de äldsta där,men tror han tyckte det var ganska mysigt att få ha mig lite för sig själv och inte några stora barn som tar alla de roliga leksakerna. Sen tyckte jag det var ganska mysigt att bara få ha lite egentid med Arvid och att kunna sitta ner i lugn och ro och fika med de andra bebis mammorna.

 


Hittar inte laddaren...

Laddaren till kameran lyckades försvinna i flytten, A har lovat att han ska hjälpa till att leta fram den, men det har gått si så där med det. Ska inte skylla helt på det men delvis är det orsaken till att det inte blivit uppdaterat här, tycker det är så tråkigt att göra inlägg utan bilder.

Saga har iallafall varit hos läkare igen med sitt öra. Denna gången på sjukhuset på öron- näs och halsmottagningen, vilket innebär att de är betydligt mer insatta i öron.Hon har nu fått örondropparoch det har redan blivit mycket bättre, varför kunde i hon inte bara fått det från början? Sen är hon uppsatt till operation för att sätta in rör i öronen, så förhoppningsvis är det slut med allt bekymmer vad det gäller hennes öra sen.

Arvid har också varit hos läkare för ett par veckor sedan för att han har så mycket utslag på kroppen som inte vill ge med sig oavsett hur mycket vi än håller på att smörja. Vi fick en remiss till barn mottagningen för att kunna göra ett allergi test. Han verkar inte själv va besvärad av utslagen så känner mig inte så jätteorolig över det. Det värsta tänkbara scenariot skulle ju kunna va att han är allergisk mot Zack, men det har jag så svårt för att tänka, gissar snarare isåfall på att det skulle kunna ha något med maten att göra.

Arvid har även fått träffa läkaren på bvc för att göra sin 10. månaders undersökning. Han fick en Ok stämpel i rumpan. Han vägen numera knappt 10 kg, så inte konstigt att det börjar kännas tungt att bära honom.

Han går numera utmed allt han hittar stödja sig på sedan ett par veckor tillbaka, idag släppte han även en kortare stund och stod helt själv. Stora duktiga killen:)


Flyttat

Jaha då har vi äntligen flyttat, denna gången för kanske sista... Har därför inte tagit mig tid för att göra några nya inlägg, hittar inte kameran heller men ska leta lite mer nogrannt imorgon har mina aningar om var den kan befinna sig.

Sagas öra bråkar tyvärr fortfarande, rinner fortfarande rejält med var ur det, trots att hon är inne på sin tredje antibiotika kur. Är lite orolig att örat ska ta skada över att ha varit inflammerad under sålång tid. Har tid omcirka en vecka till öron mottagningen så får se vad de tycker.

Vi längtar efter våren/ sommaren!!!

(Saga cirka 9 månader)


RSS 2.0