Kalas

Idag fyller barnens morfar år så då har vi varit där och ätit. Fick bli ganska sent då jag jobbar till kvart över sju på kvällen. Saga gav morfar en choklad ask, men så fort hon hade gett bort den så ångrade hon sig och ville har tillbaka den. Konstigt att de så snabbt snappar upp vad godis och sötsaker är för något, Saga äter väldigt sällan godis men ändå har hon full koll på vad det är.

Tyvärr glömde jag kameran hemma så dett är kort från igår.





Saga är en riktigt underbar storasyster, redan väldigt mån och gullig mot Arvid, aldrig att hon har varit dum.



Saga diskar i sitt lek kök.

Imorgon ska Spectra tävla i Flyinge i 6- års championatet så då får vi hålla tummarna att det går vägen.



Colinn under en av alla våra promenader, men nu är det "bara" cirka 10 veckor lkvar tills man skulle kunna börja rida på henne.


Seg på de här...

Har haft lite svårt att komma igång med bloggandet igen efter en liten paus som bara blivit längre och längre.
Men ska försöka ta tag i det igen. Sol har varit nere hos oss sen i fredags, mysigt för henne och för oss. Vi har mest varit i stallet hela helgen och idag. Sol vill ju passa på att rida så mycket som möjligt när hon är här. Idag har hon ridit tre hästar så hon var riktigt trött ikväll och somnade så gott i sängen.



Älskade Arvid klaga inte en endaste gång idag trots att det inte kan ha varit allt för kul han att tillbringa flera timmar i vagnen medans tjejerna ville rida och mysa med alla hästarna.


Arvid 6 månader!!!

Igår blev Arvid sex månader, vart tar tiden vägen. Tycker det känns som i förrgår jag väntade han och att han kom igår, inte för ett halvt år sedan. Lika lång tid till som har gått så är han ett år... nästan så att man vill stanna tiden. Men samtidigt är det så härligt och roligt att få följa sitt barns utveckling och framsteg som sker i stort sett dagligen. Hans personlighet blir allt tydligare för varje dag som går, han känns fortfarande som den där lugna killen som gärna betraktar sin omgivning i lugn och ro. Han klagar i stort sett aldrig men när han gör det så är det oftast något som verkligen inte känns bra. Han vill fortfarande inte sitta upp, där är han väldigt lik Saga, hon var inte heller någon "sittbebis". Han gillar att ligga på mage och ålar sitt allt mer och mer. Han har börjat dra sig upp i krypställning allt mer så jag gissar på att han kryper inom en månad eller nåt, men det är bara min gissning. Saga kröp när hon var 6 mån och 1½ vecka, så hon var tidig men om min gissning på Arvid stämmer så kommer han också va relativt tidig.
Han har de sista dagarna börjat ta allt mer stöd på sina ben, men fortfarande är det mest två små spagetti ben.






Arvid ett par dagar gammal



Arvid 1 månad




2 månader

2 månader och 1 vecka



3 månader



4 månader, premiär att sitta med vid matbordet



5 månader



Knappt 6 månader

Ska ta lite nya kort imorgon på Arvid, riktigt roligt att se hur de ändras och utvecklas.

Grattis älskling till halvåret!!!


RSS 2.0