Hittar inte laddaren...

Laddaren till kameran lyckades försvinna i flytten, A har lovat att han ska hjälpa till att leta fram den, men det har gått si så där med det. Ska inte skylla helt på det men delvis är det orsaken till att det inte blivit uppdaterat här, tycker det är så tråkigt att göra inlägg utan bilder.

Saga har iallafall varit hos läkare igen med sitt öra. Denna gången på sjukhuset på öron- näs och halsmottagningen, vilket innebär att de är betydligt mer insatta i öron.Hon har nu fått örondropparoch det har redan blivit mycket bättre, varför kunde i hon inte bara fått det från början? Sen är hon uppsatt till operation för att sätta in rör i öronen, så förhoppningsvis är det slut med allt bekymmer vad det gäller hennes öra sen.

Arvid har också varit hos läkare för ett par veckor sedan för att han har så mycket utslag på kroppen som inte vill ge med sig oavsett hur mycket vi än håller på att smörja. Vi fick en remiss till barn mottagningen för att kunna göra ett allergi test. Han verkar inte själv va besvärad av utslagen så känner mig inte så jätteorolig över det. Det värsta tänkbara scenariot skulle ju kunna va att han är allergisk mot Zack, men det har jag så svårt för att tänka, gissar snarare isåfall på att det skulle kunna ha något med maten att göra.

Arvid har även fått träffa läkaren på bvc för att göra sin 10. månaders undersökning. Han fick en Ok stämpel i rumpan. Han vägen numera knappt 10 kg, så inte konstigt att det börjar kännas tungt att bära honom.

Han går numera utmed allt han hittar stödja sig på sedan ett par veckor tillbaka, idag släppte han även en kortare stund och stod helt själv. Stora duktiga killen:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0