Sjukhuset

Idag har vi varit på sukhuset med Saga för att kolla hörseln och prata med en läkare. Vi har aldrig märkt att Saga skulle höra dåligt på något sätt, men när vi i våras var på sjukhuset för att kolla hennes tunga så fick vi tid för hörsel test samtidigt. Då hörde hon lite sämre på sitt vänstra örat till följd av att hon hade vatten i örat, vi fick därför en ny besöks tid för att kolla det igen. Hon hade fortfarande lite vatten bakom öronen, men tydligen vanligt vid förkylning och förkyld är hon. De kollade även hennes tunga igen som konstaterades vara kort, men det har ingen betydelse mer än att hon inte kan räcka ut den och slicka sig runt munnen. Det är bestämt att de ska kolla om det fortfarande finns vatten bakom öronen om två månader och finns de det så får hon antagligen rör i öronen, och när de då eventuellt sätter in dem så klipper de även tungbandet så hon kan räcka tunga till alla;)
Läkaren var väldigt bestämd med att tungan inte har något att göra med att hon inte pratar (säger endast 4- 5 ord) och sa tydligt att det fortfarande räknas som normalt att hon inte säger mer, hon är ju desto mer aktiv kroppsligt istället.


Emil och Saga igår på lekplatsen



Sagas nya favoritsyssla, att rita:)

 


Kommentarer
Postat av: mormor

Är det bordet hon ritar på? När upptäcker hon att det är kul att färglägga väggarna? Det gjorde du en gång när du var liten!!!!!

2010-09-10 @ 15:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0