Onsdag

♥ Idag har vi varit på öppna förskolan, det blir ganska ofta nu, tror det är bra förberedelse för Saga inför att hon ska börja på den "riktiga" förskolan. Idag var det lugnt där, bara två barn till förutom mina två, detta att jämföra med i måndags när där var 16 barn plus mamma eller pappa. jag tyckte det var kändes skönt och sen klarar sig Saga bra bara Fideli är där. Fideli är en månad äldre än Saga så de är jämngamla, de påminner lite om varandra på något sätt och är så söta tillsammans. Fideli är alltid på öppnis med sin mormor då hon inte heller har börjat på förskolan. Fidelis familj är också en riktig hästfamilj så hon är lika tokig i hästar som Saga. Men vad hon pratar Fideli, så roligt att höra henne, och det är inte bara ett ord utan hela meningar som ploppar ut ur munnen, så duktig. Saga pratar fortfarande inte, men de kommer... frågan är bara när...



Saga och Fideli


Under eftermiddagen var vi ute och lekte på fotbollsplanen som ligger precis där vi bor. Saga körde med sin bil dit.

Det gäller se upp när hon kommer i full fart, för nu går det undan med bilen.

Arvid ♥



Saga ute och går med Zack, han drog omkull henne flera gånger men hon bara skrattade och skulle envist hålla i han igen.



Saga va så duktig på vägen hem, hon satte sig själv ner på gräsmattan och tömde sina båda stövlar på grus:)



I helgen ska Zack på utställning, ska bli riktigt kul att få ett omdömme på han. Idag passa jag på att träna lite lydnad medans Arvid sov och Saga lekte på gräsmattan, som vanligt hemma gick han motiverat och helt extremt arbetsvillig, måste bara klura ut varför han inte gör det på träningsplan.


Jag hade fortfarande blivit väldigt glad om ni som är inne och läser/ tittar kan lämna ett litet avtryck, vill gärna veta vilka ni är;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0